Specialisatie

Webgebaseerde software

ReeStyle is gespecialiseerd in het (door-)ontwikkelen van webgebaseerde software. Daar waar kan wordt er gebruik gemaakt van de kennis voor die is verkregen uit uiteenlopende projecten. Ook hoeft het wiel niet steeds opnieuw te worden uitgevonden; er wordt gebruik gemaakt van bewezen functionaliteit.

De huidige technieken en achtergrond helpt mee in het ontwikkelen van op maat gemaakte software - speciaal voor uw organisatie.

Het grootste voordeel van webgebaseerde software is, dat het besturingssysteem waarop u werkt, niet meer van afhankelijk is van een bepaald makelij. Zolang u de beschikking heeft over een browser kan de software werken.

One size fits...?

Een stelling wat niet kan, is dat er één maat voor allen is. Dat kan niet en dat bestaat niet; iedereen heeft zijn eigen wensen. Alles tussen wat standaard wordt aangeboden en wat men wil is alleen maar acceptatie en compromis.

Natuurlijk is niet alles zodanig te ontwikkelen dat de applicatie met één klik precies doet wat u wilt. Dat is een utopie. Wat wel kan, is het zo eenvoudig mogelijk te maken door te achterhalen wat uw wensen zijn en het dan zodanig te ontwerpen dat het voor u intuïtief aanvoelt en doet wat u verwacht.